Srijeda, 03. Listopad 2018. u 20:07

Seniori startali slabije od očekivanog

Seniori i veterani još nisu osjetili slast pobjede, najmlađi puno bolji

Seniori

Seniori

U11

U11

U9

U9

Kao što smo i očekivali start prvenstva je bio poražavajuće slab. I Seniori i Veterani su se jedva sakupili, trpe uzastopne poraze, seniori ne pokazuju gotovo ništa na terenu. U Krnici ih je bilo samo 10 (očekivali smo probleme s brojnim stanjem ali ne već u drugom kolu). Nakon tog poraza uslijedila je još jedna slaba utakmica (1:3 sa Peruškima u Štinjanu).

Najmlađi U9 i U11 postižu sve bolje rezultate i barem za sada nemaju problema s prisutnošću, želimo im i daljnje dobre igre i rezultate..

Veterani su se uspjeli nekako rekuperirati, došlo je nekoliko povratnika, ima i novih, nadamo se da neće imati probleme s brojnošću. S obzirom na starosnu strukturu (prosjek 50 godina) ne možemo očekivati tko zna što u mnogo mlađem društvu - bitno je da se rekreiraju i druže što je i glavni smisao amaterskih natjecanja, prvenstveno veteranskih.

I kod seniora ima naznaka da će doći još nekoliko momaka kako svake nedjelje ne bi strepili da li će ih biti za utakmicu. Da li će biti i poboljšanja u igri ostaje za vidjeti, dosadašnja igra i rezultati nedaju neku garanciju da će biti mnogo bolje. Za sada je najbitnije da seniori opstanu, a do polusezone je potrebno dobro poraditi na kompletiranju kadrovske slike (i na terenu i uz njega).


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!