Ponedjeljak, 04. Ožujak 2019. u 17:37

Što se (ne)događa u klubu?

Seniori nisu otputovali na utakmicu prvog kola

Da li je ovo perspektiva Fortina?

Da li je ovo perspektiva Fortina?

U nedjelju Štinjanci nisu odigrali utakmicu prvog kola proljetnog prvenstva u Marčani.

Što se događa? Nema igrača? Nema novaca? Nešto drugo ne klapa?

Nitko nema pojma što se događa, nema informacija iz kluba. Da li klub funkcionira i kako? Da li postoji predsjednik? Da li postoji uprava? Da li netko radi tajničke poslove? (priča se da igrači nisu imali liječničke potvrde!?). Tko je zatajio? Zašto nema nekog skupa gdje bi se dale informacije iz kluba. Što je sa skupštinom? Da li je održana neka sjednica posljednjih godina?

U svakom slučaju očito je da je klub u velikoj krizi! Gdje su simpatizeri, igrači (bivši i sadašnji), veterani, roditelji, djedovi, Štinjanci koji se ponose 85 godišnjom tradicijom? Nigdje nikoga!!

Ako se nešto ne poduzme klub će se uskoro ugasiti kao što se nedavno ugasio i bočarski klub. Nakon toga praktički naše mjesto ostaje bez ijednog kluba za mlade u gradu koji se ponosi radom s mladima. Gdje su institucije i pojedinci koji mogu spriječiti ovaj nemili događaj. Gdje je savez sportova, nogometni savez, Pulasport, Grad Pula, MO Štinjan...?

Nadamo se da će se nešto pokrenuti! Pozivamo spomenute da nešto poduzmu u cilju spašavanja najstarijeg opstalog nogometnog kluba u Puli, spašavanju najvrijednije ali i jedine preostale štinjanske amaterske sportske udruge!


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!