Ponedjeljak, 01. Travanj 2019. u 10:16

Prva pobjeda u gostima !

Sa 8 igrača savladali domaćine u Viskovićima

Delegat ga nije pustio u teren

Delegat ga nije pustio u teren

Unatoč velikom hendikepu, sa samo osam igrača (ostalima je crko auto u Marčani), Štinjanci su u nevjerojatnoj utakmici pobijedili domaći Cement.

Nakon što im delegat nije dozvolio da u igru uvedu i devetog nepokretnog igrača, dečki su nevjerojatnom borbenošću u 90 minutnoj neprestanoj trci odigrali ševe sa domaćinima, a ono malo šansi koje su im pružili neutralizirala je nova štinjanska vratarska nada.

Vrhunac je došao u 80 minuti kada je štinjanska desetka iz slobodnog udarca sa 40 m savladala domaćeg vratara. Domaćini su, šokirani svojom nemoći grubo pritiskali i do kraja ozlijedili našu dvojicu igrača koji su morali zatražiti liječničku pomoć.

Ovako desetkovani uspjeli su utakmicu dovesti kraju i donijeti prva tri gostujuča boda u Štinjan. Poslije utakmice bili su izloženi žestokim napadima domaćina i delegata te su se tek uz pomoć policijske pratnje uspjeli vratiti u Štinjan

Na Kampu im je priređen veličanstven doček, nekoliko stotina razdraganih  Štinjanaca dočekalo ih je pjesmom i skandiranjem, našla se tu i harmonika ... trener im je sa Briona uputio iskrene čestitke...

Grill bar Campo i uprava kluba su ih nagradili zasluženom obilnom večerom (otkud janjetina?), pivo i pjesma tekli su do sitnih sati.

Čestitamo dečkima na veličanstvenom uspjehu, a svim vjernim Štinjancima na veselom druženju i podršci.

Uskoro slijedi opširnija reportaža sa foto i video prilozima!


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!