Četvrtak, 12. Studeni 2020. u 14:27

Bravo momci !!

Uz odlične rezultate, seniori se p(d)okazali i dobrovoljnom radnom akcijom

Dobrovoljna radna akcija na kampu

Dobrovoljna radna akcija na kampu

Da su seniori "dobra škvadra" p(d)okazali su već odavna, kako rezultatima, prisustvu treninzima tako i mnogobrojnim druženjima.

Jučer su to potvrdili i nečim što u posljednje vrijeme nije uobičajeno: na vlastitu inicijativu organizirali su i krenuli u uređenje "novog" klupskog prostora koji im(nam) je dodijeljen nakon gašenja boćara i gubitka prostorija za druženje na kampu.

Betonirati će prilaz prostoriji a potom ga prekriti nadstrešnicom i time spriječiti dosadašnje blatnjave situacije.

Donijeli su vlastiti alat, radna odijela i puno dobre volje te započeli s dobrovoljnom radnom akcijom. Navodno će nabaviti i potrebni materijal tako da klub i vlasnik (Pulasport) neće imati nikakvih troškova (osim ako se Pulasport ne udostoji i promijeni vrata i prozor što već duže vremena obećava - standardna situacija u odnosu Pule i Štinjana).

Iskreno im čestitamo i zahvaljujemo na entuzijazmu! Podsjećaju nas na nekadašnja vremena kada su Štinjanci sami izgradili klupsku zgradu, sredili igralište u današnjim gabaritima, a kasnije ga i uredili (poravnali, stavili novu ogradu, riješili zalijevanje...).

Nadamo se da će uspjeti u svojem naumu, urediti si prostor po svojim željama i nastaviti uspješno braniti boje svog kluba!

Više fotografija u albumu.

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!