Nedjelja, 22. Kolovoz 2021. u 13:10

Započinje nova sezona

Sve selekcije u pripremnom pogonu, uskoro kup i prvenstvo

U9 krenuli s treninzima

U9 krenuli s treninzima

Seniori su započeli s treninzima početkom kolovoza, ovih dana kreću i najmlađi. Odlaskom trenera Andreja Baše selekciju U9 preuzeo je mladi Matija Ulemek koji će ujedno, kao pojačanje braniti seniorske boje našeg kluba.

Selekcija U11 koju će i ove godine voditi prekaljeni Milovan Lazendić započinje s treninzima 23.8.2021.

Seniore već u nedjelju čeka ozbiljni nastup u kupu gdje gostuju u Potpićnu. Odigrali su već nekoliko prijateljskih utakmica ( Barban, Peroj, Marčana) koje kao i predstojeći kup susret ne odražavaju pravo igračko stanje: turistička sezona je naime još uvijek u vrhuncu pa mnogi momci jednostavno zbog posla nisu u mogućnosti prisustvovati treninzima, a ni utakmicama. Vjerujemo da će se tijekom rujna kadrovska situacija stabilizirati jer seniore čekaju teška iskušenja u višem stupnju natjecanja za koje se uprava odlučila tijekom ljetne pauze!

U pauzi je otišla nekolicina igrača (Zgonjanin, Strineka, Radola u veterane, Grbac, Ključević u druge klubove), a pristupilo nam je nekoliko pojačanja : Grgić, Licul B., Glavonjić, Urošević L. Ulemek, Kovač, Pezić, Sabadoš V.). Ukoliko (turistička) sezona ne potraje predugoSmile i večina igrača koliko/toliko odradi pripreme, vjerujemo da će se seniorski tim s uspjehom uključiti u natjecanje u II ŽNLI te zadržati status drugoligaša, što je i primarni cilj ove sezone! Sretno!

Fotografije prve polusezone 2021/2022 možete pogledati ovdje.

Raspored natjecanja seniora pogledajte ovdje.


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!