Ponedjeljak, 27. Svibanj 2019. u 13:53

Završila najgora sezona posljednjih desetljeća

Ne ponovilo se, ovako dalje više nema smisla, učinimo nešto ili ...

Seniori su završili natjecanje u III ŽNL jug čvrsto na posljednjem mjestu. Dobro da su uopće završili jer je izgledalo da čemo skončati kao ranije susjedi iz Galižane i Vodnjana koji su ugasili seniorsku momčad.

No nije samo to bio problem, uostalom netko mora biti posljednji. Problem je u tome što klub takoreći ne postoji.

Nema uprave, nema sastanaka, nema nikakvih informacija o komercijalnim, financijskim i drugim pokazateljima poslovanja. Gdje su sponzori, što je sa suradnjom sa Istrom 1961 koja trenira na Fortinu, što je sa suradnjom sa Velim Vrhom sa kojim je pokrenut WEST projekt sa najmlađima, gdje su prednatjecatelji, što je sa U9, U11 s obzirom da odlaze u više kategorije, gdje su veterani koji su nedavno uključeni u klub .... i još mnogo pitanja na koje se ne znaju odgovori.

Očekujemo i pozivamo da se ta pitanja razriješe u pauzi do slijedećeg prvenstva, naravno transparentno, uz učestvovanje svih zainteresiranih pojedinaca i subjekata iz Štinjana, legalno u skladu sa pozitivnim propisima i statutom kluba.

Ukoliko se to ne dogodi onda natjecanje seniora poput ovog upravo završenog više nema smisla, vjerojatno je ugroženo i postojanje ostalih klupskih uzrasta a prijeti i ono najgore.....


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!