Ponedjeljak, 02. Prosinac 2019. u 18:40

Završila polusezonska natjecanja

20.12.2019. završno godišnje druženje

Protekli vikend završila su natjecanja svim našim uzrastima (U10, tj. Štinjan WeST II, još mora odigrati zaostalu utakmicu sa Medulinom). Dio seniora a i dječaka nastupiti će još na turniru "Moja ulica", a potom slijedi odmor do početka priprema, negdje u prvim danima veljače 2020.

Uprava je analizirala ovosezonske nastupe i rezultate svih ekipa i iskazala zadovoljstvo postignutim. Svuda još ima mjesta za pozitivne pomake što će se u proljetnom dijelu prvenstva nastojati i učiniti. Ima i propusta u organizaciji rada kluba, nisu veliki i ne utječu mnogo na sportski dio klupskih aktivnosti, ali će se i to ipak nastojati popraviti. Ipak je to prva polusezona sa kompletno novim rukovodstvom pa poneka greška u koracima nije čudo, dapače samo ukazuje da se ozbiljno radi i želi postići što veću kvalitetu u svim segmentima funkcioniranja kluba.

Uz ostalo i zbog toga, ali prvenstveno zbog zajedničkog druženja igrača, djelatnika, uprave, navijača, sponzora i donatora, uprava 20.12.2019. (petak) s početkom u 20.00 sati u sali Mjesnog odbora organizira završno predbožično i novogodišnje druženje. Svi ste pozvani! Vidimo se uskoro u "Šali" MO Štinjan.

Seniori tablica

Seniori statistika nastupa


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!