Četvrtak, 30. Siječanj 2020. u 09:59

Kreće proljetna polusezona

U ponedjeljak 3.2.2020. seniori startaju s pripremama

ZSGP nam dodijelila minimalna sredstva

U ponedjeljak 3.2.2020. u 19.00 trener Ivanović sakupiti će seniore na prvom ovosezonskom treningu. Očekujemo još nekolicinu novih igrača i povratnika tako da će se u proljetni ciklus natjecanja uključiti najmanje 20-tak momaka.

U pauzi natjecanja su se dogodile dvije važne stvari:

- ovosezonski najveći sponzori kluba, Grill bar Campo i Vitar d.o.o. osigurali su novu opremu za sve uzraste tako da če naši dečki (svi uzrasti) proljetni dio sezone dočekati u novim kompletima odjeće

- Zajednica sportova Grada Pule donijela je odluku da se klub u 2020. godini financira njihovom donacijom od 20.000 Kn. Da, dobro ste pročitali: dvadeset tisuća kuna za godinu dana!

Koliko je prva vijest o sponzorstvu izvanredna, toliko je druga poražavajuća, nevjerojatna!

20.000 Kn nije dovoljno ni da pokrijemo troškove NSŽI (suci, delegati, kotizacije, registracije, licence, liječnički pregledi, medicinsko osoblje)!

A gdje su tek treneri, oružar, tajnik, putovanja, napitci, oprema za igrače, lopte i ostalo?

Ovu odluku zajednice komentirati ćemo i obrađivati tijekom cijele sezone (ako preživimo), upoznati ćemo sve nadležne sa ovom sramnom i ponižavajućom svotom (ukratko: ni jedan klub u Istri ne dobija od lokalne zajednice toliko malo sredstava, troškovi djelatnika ZSGP čiji je skoro jedini posao dijeliti gradski novac namijenjen sportskim aktivnostima su 75 puta veći od dodijeljenih nam  sredstava, klub ima 5(pet) natjecateljskih selekcija od toga su tri selekcije najmlađih (50-toro dječaka),sveukupno oko 90 mladih sportaša,  Grad nam se hvali da je prijatelj djece/mladih.....!)

Vidimo se na prvom treningu u ponedjeljak, a slijedi i nekoliko pripremnih prijateljskih utakmica! Za kup se nismo prijavili jer nemamo sredstava - jedna kup utakmica bi nam "pojela" 10% crkacice koju nam daje Grad!

Mlađi uzrasti započinju sa pripremama uskoro!

Na stranicama pojedinih uzrasta možete pogledati proljetne rasporede natjecanja!


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!