Ponedjeljak, 09. Ožujak 2020. u 14:07

Seniori krenuli visokom pobjedom u Šišanu

Započeo proljetni dio prvenstva

Manekeni u Šišanu

Manekeni u Šišanu

Registrirali smo čak 27 seniora, 45 dječaka do 11 godina, petnaestak veterana. Impozantna brojka mladih, prvenstveno s obzirom na "brigu" Grada Pule o mladima. Svi već znaju da nam je g. Uležić iz Zajednice sportova udijelio "velikih" 20000Kn za cijelu godinu (to je manje od iznosa koliko građani Pule mjesečno plaćaju za njegov "rad").

Nema kluba u najbogatijoj županiji koji je od lokalne zajednice dobio manje sredstava - to nije dovoljno ni za pokrivanje troškova druge zajednice iz "doma Braće Ribar", one nogometne.

Ali mi se ne damo. Sakupio se do sada najveći broj seniora, skoro pedeset dječaka te nekolicina veterana koji ovih dana startaju s natjecanjima. Sponzori (Vitar i Campo) su svima osigurali nove dresove tako da ekipe kreću u natjecanja "kao nove", a uprava se trudi da namakne sredstva kojima bi pokrila i druge troškove osim onih NSŽI-a.

Seniori su potvrdili kvalitetu i startali visokom pobjedom u Šišanu (8:0), i u nastavku od njih očekujemo dobre rezultate. I mlade ekipe (U9,U10 i U11) će sigurno biti veoma uspješne u natjecanjima. Svima želimo puno lijepih, proljetnih, sportskih trenutaka, a pozivamo domaće poduzetnike da nam pomognu kako bi mogli izgurati proljetni dio prvenstva.

Također pozivamo mještane, prijatelje nogometa da se učlane u klub i uplatom 100Kn ispune člansku obvezu te i na taj način pomognu klubu.


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!