Memorijal 2013

Memorijalni turnir "Mauro Peteršić" održati će se 01.06.2013. (subota) u popodnevnim satima na Fortinu.

Istovremeno boćari organiziraju memorijalni turnir "4 prijatelja"

Opens internal link in current windowOvdje pogledajte program turnira i cjelokupnog obilježavanja 80-te obljetnice kluba

Memorijal je održan po programu. Pogledajte:

Opens internal link in current windowIzvješće

Opens internal link in current windowFotografije

Memorijalni turnir "Mauro Peteršić"

Od lipnja 2003 godine, godinu dana nakon tragične pogibije i preranog odlaska Maura Peteršića, Štinjanca, poznatog nogometaša, bočara, prijatelja i suradnika, njegovi prijatelji organiziraju turnir posvećen njegovom imenu.

Turnir postaje tradicionalan i od 2005 godine ulazi u program aktivnosti kluba.

Osnovna ideja i namjena turnira je uz čuvanje spomena na dragog prijatelja i druženje mladih nogometaša Štinjana sa nogometašima susjednih klubova u kojima je nastupao pokojni Mauro. Prije manifestacije, uobičajena je komemorativna posjeta grobu, susret sa obitelji koja je aktivna i na samom turniru i večernjem druženju.

Osim zvaničnih utakmica četiriju ekipa za koje je Mauro igrao (NK Štinjan, NK Mladost, NK Istra i NK Uljanik) odigrava se i revijalna utakmica veterana NK Štinjana i Maurovih prijatelja.

U veoma dobroj organizaciji Maurovih kolega, prvenstveno glavnih organizatora Korada i Tedija protekli turniri ostaju svim učesnicima unezaboravnoj uspomeni.

U prva tri turnira prvo mjesto su zasluženo osvojili nogometaši Mladosti iz Fažane i time osvojili početni pehar u trajno vlasništvo.

Klub namjerava održavati tradiciju, prvenstveno kroz sudjelovanje mladih nogometaša a u suradnji sa NSH i ostalim klubovima u okolini i proširiti turnir te ga produljiti na više dana trajanja.

Juniori NK Mladost - pobjednici turnira 2005.

Podaci o turnirima 2003-2008

Memorijalni_turnir_Mauro_Peter__i__.pdf

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!